fredag 25 februari 2011

Nyheter från I k a s y r!

Även I k a s y r kommer snart med ett gäng nya tyger! Dessa kommer under mars om jag inte missminner mig.


"Folklore fish" kommer i två färger och är tryckt på interlock. Härligt gammelrosa och så en fin turkos! Ormen är ca 7 cm lång så ni får en uppfattning om ur stort trycket är! Annorlunda tyg som jag tror blir perfekt till både tjejer och killar till sommaren! Jag tycker själv att detta tyg kommer passa även lite större barn, vad tycker ni?

"Bunny" är tryckt på jersey (92 % bomull, 8 % elastan). Kaninen är ca 5 cm hög. Detta tyg andas 50-tal för mig (är det kaffekopparna som gör det?) och jag tror det kan bli riktigt härligt retro kläder!

Här gäller samma som för tygerna som kommer från CeTho, jag kommer ta in begränsad mängd av varje tyg. Lämna gärna en kommentar om du skulle vara intresserad så att alla som vill kan få av tygerna! Jag tar emot bokningar av tyget på epost susanna (a) strommingdesign . se så vill du vara helt säker på att få tyg maila mig!

7 kommentarer:

Sandra sa...

Det turkosa folklore tyget är helt underbart!

Hanna P S sa...

Å, de här var verkligen jättefina. Lite annorlunda mot de flesta andra. Kul med nya stilar! Båda fisktygerna är ganska tjejiga i färg och mönster, men passar ju i högre åldrar.

Camilla/Timote sa...

Kaninerna ska jag absolut ha. Vad är priset? Är det samma på traktorer och busbollar?

Strömming sa...

Camilla, jag skulle tro att meterpriset blir 175 kr. Det gäller förmodligen för alla nya tyger, även cethos.

Anna sa...

Jag gillar det gammelrosa jättemycket. Nog för att jag tycker om starka färger till barn, men ibland vill man faktiskt ha något lite mildare också. Kaninerna var också jätteroliga.

Maria sa...

Det blå folkloretyget skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sy en topp till mig själv utav. Jättefint! Kul med något annorlunda.

Petra / Popetotrora sa...

Jag skulle absolut va intresserad av att köpa nån metar av dom där tygerna! Speciellt det svarta. Superfina! :-)