onsdag 9 februari 2011

Sytt till mig!

Denna gång när Iris visa kom prioriterade jag faktiskt mig själv före kläder till barnen (efter att jag packat era ordrar såklart!). Blev så förtjust i denna färg så var bara tvungen att glädjesy en tröja till mig. Underbart mjuk och skön är den och den har använts flitigt de senaste veckorna. Men tyvärr blir jag ofta kladdig (förstår inte varför?!?) innan vi hunnit fota den så har inte kunnat blogga om den ännu.

Mönstret är Ottobre creative workshop 303, har bara sytt den modellen i jersey förut och hade nog behövt en mindre storlek när jag sydde i interlock. Annars sitter den perfekt! Har förlängt både ärmar och liv med ca 6 cm. Tyget är som ni vid det här laget förmodligen redan vet min bambuinterlock Iris visa (designat av Johanna Ahlard) halsen är kantad med mörkbrun tunn interlock från Mjuka Tyger. Denna interlock är verkligen helt super att använda till kantband!

11 kommentarer:

jejja79 sa...

snygg färg och kul att få sy något till sig själv någon gång ;)

JuMel sa...

Snygg! Synd att man oftast prioriterar bort att sy till sig själv...

Lene sa...

supersnyggt!!

Hello sa...

Den är jättefin! Jag har också planer till mig själv för det tyget. Jag ska bara skrapa fram slantarna att köpa det för... ;)

katta sa...

Jättefin, vilken härlig färg :)

Anonym sa...

Snygg! Verkligen en härlig färg.

Gekko sa...

Oooh, det var otroligt snyggt, tyget passar verkligen bra till vuxenkläder!

Anna Johansson sa...

Verkligen snyggt

Jes sa...

Superfin!! Ska nog köpa creative mönstret för vuxna :) super tröja!!! Har mjukatyget extra tunn interlock eller är det hennes " vanliga interlock" som du har till kantband?

Henrietta sa...

Härlig tröja!

jenny sa...

Snygg!!