måndag 29 mars 2010

Syskonmatchning no 1

Nu när vi har två barn så måste jag sy lite syskonmatchade kläder. Först ut i denna matchning är en t-shirt och en body i det härliga hjärttyget från JNY Design. Mönstren är mina välbeprövade så de kan man inte säga så mycket om (förutom att flärpen på bodyn ska ändras så den täcker mer av blöjan) och jag är nöjd med dessa båda plagg.

Det är inte så ofta man ser barnkläder i svart men jag tycker att det blev riktigt snyggt. Ärmarna fick bli enfärgade och de är klippta från en t-shirt som legat länge i lådan men aldrig använts. Perfekt att använda i sådana här projekt med andra ord! Både I och R blev snygga i sina nya kläder. Rent, snyggt och lite lagom gulligt!

11 kommentarer:

OttoPippi sa...

Ojsan vad mycket fint nytt-sytt du har lagt ut bara på några dagar när jag varit bloggborta (det händer mig rätt ofta på helgerna.... :-))

Syskonmatchningen var bara för underbar!

Ha en trevlig vecka!

Jennie sa...

Jättefina hjärte-kläder! Tycker också att det är snyggt med svart om det inte blir för dystert. Här blev det bra! Och vad bra att du kunde återanvända lite!

Doris_Assar sa...

Klockrent!!!

Anki sa...

Superfint!

Hello sa...

Finfina syskon blir det!

Le Petit sa...

Jättesnygga! Kul med lika kläder som ändå inte är helt lika.

Efwa - Medea sa...

Superfint med svart på små barn. Du kan kanske tänka dig vilken uppståndelse det blev när min nu 25-åriga dotter fick svart tröja när hon var liten bebis. Då skulle alla ha ljusrosa eller ljusblått men jag vägrade.

Strumpetossa sa...

Såå fiina!!

Simsalabim sa...

Ja, i och med att hjärtanen är i svart så blir det bara fint och inte överdrivet gulligulligt. Like it!

Cecilia & Busiga ungar sa...

Ja, visst är det snyggt med svart till barn...försöker sy det en del till mina killar, mellankillen är jättesnygg i svart. Jättesöta kläder!!!

Hawk and Weasel sa...

Jättesnygga!
Min dotter har en massa svart - och vi bor i Tyskland där det BARA finns ljusrosa och ljusblått till babysar. Inte ens klara POP-färger går hem här.