tisdag 30 mars 2010

Syskonmatchning no 2

Som ni märker kommer det ett helt gäng inlägg här, det betyder inte att allt är sytt nu utan att datorn med PS är tillbaka hemma efter reparation och jag kan visa hela mars produktion på en gång!

Precis som i gårdagens inlägg blev det syskonmatchade överdelar, denna gång  i Johanna Ahlards trädtyg. Jag blev dock inte så förtjust i det här tyget så jag sålde resten av det jag hade kvar. Har kvar kläderna och de används men jag är inte helt nöjd med dem. Det är konstigt för jag gillade verkligen skissen av tyget. Jaja, så kan det vara.

T-shirt till I i strl 86 och body till R i strl 62. I's t-shirt fick turkos kantband och det tycker jag blev snyggt till tyget. Svart kantband på R's body, inte lika snyggt men helt OK. R fick ett par byxor att matcha bodyn, orange hilcovelour och så orange mudd. Härliga färger men då R är lite rödlätt så var det ingen klockren färg till honom. Det är konstigt hur olika de är i sina färger, I och R. De passar i olika färger och ser verkligen olika ut.

7 kommentarer:

Liza sa...

Fina!
Och jag håller med dig, är inte alls lika förtjust i tyget som i skissen, tror det har att göra med att alla konturer är mkt tjockare på tyget än vad dom är i skissen, så det ser klumpigt ut på nåt sätt.

Therese sa...

Tokfint!!! Älskar bodyn!! Har själv inte köpt något av de här nya skogstygerna, men ju mer bilder jag ser på färdiga plagg i dem destor mer habegär får jag!

Cecilia & Busiga ungar sa...

Ja, visst är det konstigt att ett syskonpar kan bli så olika. Jag har samma sak här hemma med mina killar. Min mellankille är lite rödlätt och passar verkligen inte i orange med är jättefin i grönt istället....ett litet färgtips..hihi..=)

Heilt spesiell sa...

Flotte klær!Velsydd!

Åsa Tidqvist sa...

jag tycker verkligen det är ett coolt tyg, och dina plagg är så snygga!

LillaBarn sa...

Jättefina. Jag gillar tyget och skulle kunna tänka mig något åt mig själv i det...

Ingrid sa...

Så fina!! Jag har också köpt tyget och är fortfarande lite kluven till det... Köpte även skogstyget i grönt och det gillar jag inte alls... Eller själva motivet är fint, det är bara det att mönstret är för stort och svåranvänt. Tycker jag.